Alege limba
Înainte să navigați pe acest site trebuie sa știți că deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ) este un proiect privat, menit sa promoveze Delta Dunării si tot ce are legatură cu aceasta, să informeze vizitatorii / utilizatori despre orice are legatură cu Delta Dunării și să promoveze alte site-uri conexe și ale partenerilor săi.

Introducere
Site-ul deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ) este proprietatea SC Mario Center – Business Corporation SRL, cu adresa in Bucuresti, Calea Moșilor, nr. 154, sector 2 si a fost creat pentru a oferi vizitatorilor / utilizatorilor săi informații utile despre Delta Dunării si pentru a promova alte site-uri conexe.

Accesul la site
Pentru a utiliza acest website trebuie sa cititi si să acceptați în totalitate "Termenii si condițiile de utilizare" de mai jos. Utilizarea acestui website reprezinta acordul dumneavoastră de a-l utiliza, cu respectarea implicită a „Termenilor si condițiilor de utilizare” de mai jos.

Conținutul site-ului
Site-ul deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ) este un site de prezentare și promovare, creat pentru a oferi vizitatorilor / utilizatorilor săi informații despre Delta Dunării, avînd în principiu caracter informativ dar și de promovare a Deltei Dunării și a altor site-uri ce ne aparțin și au legatură directă cu Delta Dunării. Nu este și NU se dorește a fi un site cu caracter OFICIAL si nici COMERCIAL.

Utilizarea site-ului
În afară de a vizita si distribui link-ul site-ului si ceea ce vă este permis pe acesta, NU aveți permisiunea să modificați, administrați, copiați ( în vederea refolosirii ), reproduceți, publicați, autorizați, acordați o licență de folosire, creați lucrări derivate sau să transferați, vindeți sau să folosiți conținutul site-ului mai sus menționat, în alt mod decît cel de a-l promova, fara acordul scris al Proprietarului său de drept.

Este interzis
Să folosiți site-ul pentru a afișa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenințător, fals, inșelator, abuziv, de harțuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni și / sau contravenții ce ar putea conduce la răspundere civilă, sau ar încălca în alt mod legislația în vigoare.

Drepturi de autor
Tot conținutul ( design-ul, structura, materialele, imaginile, videoclipurile, etc ) prezentat pe acest site ( deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ) sunt proprietatea deținatorului de drept al acestuia, fiind protejate de Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificările si completările ulterioare până in prezent.
Totodata, eventualele postări ale terțelor persoane fizice / juridice, ce sunt agreate de către deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ), nu pot fi folosite sub nicio formă de către altcineva în afara deținătorului de drept ale acestora si deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ), asa cum au fost agreate.
Vizitatorul / utilizatorul website-ului înțelege si acceptă faptul că, la adăugarea sau modificarea de imagini, informații ori texte pe acest site, NU este deținatorul drepturilor de autor asupra acestora și își asumă toate consecințele legale în cazul în care se dovedește că nu deține drepturile intelectuale asupra lor.
În situația în care se constată o încălcare privind drepturile de autor legate de site-ul deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ) se vor lua imediat măsuri pentru remedierea acestui aspect.
Orice persoană care expediază în orice mod informații ori materiale către site, cedeaza drept de folosință a acestora către deținătorul de drept al site-ului deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ).
Astfel, acordați proprietarilor acestui site o licență irevocabilă, permanentă, globală si sublicențiabilă pentru a reține, stoca, reproduce, traduce, modifica, șterge, publica, distribui, crea produse derivate din aceste informații, sub orice formă, prin orice mediu sau tehnologie existentă sau care va fi dezvoltată ulterior.

Lipsa garanțiilor
Întreg continutul site-ului deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ) poate fi modificat / completat / șters / etc, de către proprietarul de drept al acestuia, astfel acesta fiindu-vă oferit ca atare, fără a fi nevoie de înștiințare prealabilă si fără a se oferi vreun fel de garanție expresă sau implicită.
Vizitînd / utilizînd site-ul deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ), sunteți de acord ( indiferent de circumstanțe ) că, atât deținatorul de drept al site-ului, cât si eventualii colaboratorii ai săi, nu vor putea fi făcuți răspunzatori / vinovați pentru informațiile furnizate /conținute / omise și / sau pentru orice eventuale pierderi sau prejudicii ( indiferent de natura acestora ) suferite de vizitatorul / utilizatorul care isi bazeaza deciziile, acțiunile sau inacțiunile sale pe informațiile preluate de pe acest website.
Nu avem pretenția și nici nu oferin garanția că cele prezentate exprimă 100% realitatea sau veridicitatea informațiilor. În luarea unei decizii, care s-ar baza pe informațiile cuprinse in acest site, recomandăm consultarea serviciilor de specialitate si a altor surse de informare, răspunderea luării deciziei apartinandu-vă în totalitate.

Exonerarea de răspundere
Vizitarea / utilizarea site-ului deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ) este in totalitate în sarcina și pe contul Dvs.
Materialele / serviciile oferite pe acest site, în timp, ar putea să nu mai fie de actualitate, proprietarul de drept al site-ului asumîndu-si in totalitate responsabilitatea de a actualiza aceste materiale / servicii, doar in urma unei adrese exprese din partea partenerilor / colaboratorilor și eventual a vizitatorilor / utilizatorilor acestui site.
La constatarea si / sau semnalarea unor inadvertențe sau a unor erori, se va incerca corectarea imediata a acestora.
Deținătorul de drept al site-ul deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ) își rezervă dreptul de a actualiza / modifica, în orice moment si fără preaviz, conținutul și structura website-ului, precum si dreptul de a șterge în întregime sau parțial conținutul unor informații și nu este răspunzător față de vizitatori / utilizatori, orice terță persoană fizică sau juridică sau instituție pentru aceste acțiuni și nici pentru suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
Vizitatorul / utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații și servicii din conținutul site-ului. Niciun sfat sau alte informații verbale sau scrise obținute prin intermediul serviciilor acestui site nu constituie o garanție, decît dacă aceasta este stipulată în mod expres in "Termenii și condițiile de utilizare".

Link-uri către și de pe website-urile terțelor părți
Pe site pot fi prezente reclame și/sau legături către pagini ale unor terțe părți, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori.
Informațiile furnizate de pagini externe nu se află sub controlul deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ).
Astfel de link-uri vă sunt furnizate pentru a le folosi, numai dacă veți dori acest lucru. Deținatorul de drept al site-ului deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ) nu controlează, și nu este răspunzător pentru conținutul si condițiile de confidențialitate sau securitate si de functionalitatea altor site-uri, cu excepția celor ce le deține.
Fără a se limita la cele mai sus menționate, deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ) își declină în mod special orice răspundere dacă unele site-uri:
– Încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei terțe părți;
– Sunt inexacte, incomplete sau conțin informații inșelătoare;
– Nu au caracter de prezentare sau comercial și / sau nu răspund îndeplinirii unui anumit scop;
– Nu oferă o securitate adecvată;
– Contin viruși sau alte elemente cu caracter distructiv;
– Sunt licentioase sau calomnioase.
Dacă intrați printr-un link pe astfel de site-uri, orice alte site-uri sau pe site-ul nostru, va asumați în mod direct și personal toate riscurile.

Date Personale
La alegere, aveți opțiunea de a ne furniza unele date personale ale Dvs, pentru a putea beneficia în totalitate de serviciile oferite de către deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ). Noi respectăm cu strictețe confidențialitatea datelor dumneavoastră personale și ne angajăm să nu le transmitem către terți si să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse si pentru informări cu privire la acest site.
Va recomandăm să nu postați oriunde informatii personale despre dumneavoastră.
Orice alte informații, în afara de cele personale, orice materiale sau alte comunicări pe care le transmiteți site-ului vor fi considerate neconfidențiale iar deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ) nu va avea nicio obligație cu privire la aceste comunicări.
Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm / divulgăm adresa dumneavoastra de e-mail a Dvs sau a altor terți ( persoane fizice sau juridice ), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site.

Conciliere
Orice litigiu născut din / sau in legatura cu Termenii si condițiile de utilizare va fi soluționat pe cale amiabilă.
În caz că nu se ajunge la un acord, litigiul va fi soluționat de către instanța judecatorească competentă de pe raza unde își are sediul proprietarul de drept al site-ului deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ).
Alți termeni
deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ) își rezervă dreptul de a nu publica unele materiale, imagini sau comentarii transmise, fără a primi explicații suplimentare.
După caz, în anumite situații, deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ) poate dezactiva total modulul de comentarii ( dacă acesta va exista ) la unele dintre articolele sau advertorialele publicate, fără vreo informare prealabilă.
În situația în care un vizitator / utilizator încearcă utilizarea link-ului acestui site, site-ul în sine sau conținutul său, pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de amenințare, fals, inșelator, abuziv, de harțuire, defăimător, vulgar, obscen, scandalos, incendiar, pornografic, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal / ilegal, se va proceda la excluderea si blocarea totala a accesului vizitator / utilizatorul la orice serviciu al site-ului, luandu-se totodată măsurile legale ce se impun pentru ca acesta să fie tras la răspundere.
În situația în care un vizitator / utilizator încalcă Termenii si condițiile de utilizare, se poate decide suspendarea totala sau parțială a accesului acestuia la orice serviciu al site-ului deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ) si la site-urile conexe acestuia, iar daca încalcarea constituie contravenție / infracțiune se vor lua măsurile legale ce se impun.
deltaromaniei.ro ( alias danubedelta.com.ro ) poate schimba aceste condiții si termeni oricând, prin modificarea acestor paragrafe, fără un aviz prealabil. Vă indrumăm să vizitați această pagină periodic, pentru a revedea aceste condiții si eventualele modificări.
Anumite dispoziții ale acestor condiții ar putea fi anulate de anumite modificări sau condiții legale, ce pot fi localizate pe anumite pagini ale site-ului și nu numai.
Modificarea neautorizată a acestui site web constituie infracțiune și se pedepsește conform legislației Române în vigoare.